Betalingsachterstanden

Betalingsachterstand en hulp nodig?

Heb je een betalingsachterstand van bijvoorbeeld je huur, hypotheek, zorgverzekering, CJIB, de Belastingdienst of een andere schuldeiser?

Het kan gebeuren dat je door omstandigheden een aantal keer niet aan je betalingsverplichtingen hebt kunnen voldoen. Vaak heeft dit op korte termijn nog geen gevolgen, maar als de betalingsachterstanden al langere tijd spelen en maandelijks verder oplopen, dan kunnen er grote problemen ontstaan.

Naast de betalingsachterstand zelf komen er vaak boetes en heffingen bij en in het ergste geval kunnen beslaglegging en huisuitzetting plaatsvinden. Uiteraard wil je zo’n situatie voorkomen!

Wat levert Wallet Support bij betalingsachterstanden?

Graag helpen wij je verder met het oplossen van je betalingsachterstand. Dit doen wij middels de stappen zoals hieronder is uitgelegd:

 1. Inventarisatie schulden – Samen met jou brengen wij de schulden in kaart
 2. Contact schuldeisers – Met alle schuldeisers wordt door ons contact opgenomen
 3. Betalingsregeling treffen – Binnen jouw financiële mogelijkheden wordt gekeken naar een passende oplossing om je schuld af te lossen
 4. Verzorgen van betalingen – De aflossing en betaling kunnen wij voor je regelen indien je ook aanvullend in budgetbeheer gaat. Dit raden wij altijd aangezien wij daarmee volledig grip op je situatie kunnen houden tot de schulden zijn afgelost.

betalingsachterstand

Hoe kunnen wij helpen bij je betalingsachterstand?

Wij helpen je graag om deze achterstanden inzichtelijk te maken en te werken aan een oplossing die past binnen uw persoonlijke financiële situatie.

Bij Wallet Support staat persoonlijk contact en persoonlijk advies voorop!

 • Betrouwbaarheid – jouw situatie is bij ons in veilige handen
 • Persoonlijke benadering – elke situatie is anders
 • Rust en stabiliteit – een helder financieel overzicht en duidelijke communicatie
 • Snel & accuraat – geen wachttijden en snel resultaat

Contact met Wallet Support

Ben je benieuwd wat Wallet Support voor jou kan betekenen? Neem dan contact op! Vul het contactformulier in op de website.

Kosten hulp bij betalingsachterstand

De kosten voor hulp bedragen de opstartkosten en een uurtarief indien je kiest voor budgetcoaching of een vast bedrag per maand indien je kiest voor budgetbeheer. Wil je een vrijblijvende indicatie voor jou situatie dan kun je dit uiteraard opvragen.

Top-5 Betalingsachterstanden

De meest voorkomende en de top-5 aan betalingsachterstanden zijn de volgende:

 • Belastingdienst achterstand
 • CJIB achterstand
 • Huurachterstand
 • Hypotheekachterstand
 • Zorgverzekering achterstand

Trefwoorden van deze pagina zijn: betalingsachterstand, betalingsachterstanden