Schulden

Door schulden uitzichtloos?

Wij weten allemaal dat schulden niet vanzelf zijn ontstaan. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden kunt u in een situatie terecht komen waarbij het voor u niet meer haalbaar is te voldoen aan al uw betalingsverplichtingen. Soms is er sprake van onverstandig handelen en weet u dat er eerder ingegrepen had moeten worden. Maar dat moment bent u waarschijnlijk al gepasseerd.

Als de financiële situatie voor u niet meer te overzien is en u probeert het ene gat met het andere te vullen dan is het lastig om zelf structureel een oplossing te vinden.

Gevolgen

Het kan zijn dat deurwaarders beslag gaan leggen, uw inboedel verkocht gaat worden of uw woning ontruimd. Al deze zaken maken uw leven minder fijn en gemakkelijk. 

Oplossing

Als u te maken heeft met problematische schulden is dat ontzettend stressvol. Bij Wallet Support begrijpen wij dat volkomen en wij begrijpen ook dat u zo’n situatie zelf niet meer kan overzien. Wij adviseren dan ook dat iedereen in deze situatie professionele hulp zoekt!

De situatie voelt voor u misschien uitzichtloos maar dat is het niet. Er is altijd een oplossing om uw financiële situatie te verbeteren! Samen met een professionele hulpverlener is het mogelijk om hier uit te komen. 

Wallet Support helpt u hier graag bij. Door middel van het inzetten van budgetbeheer kunnen wij voor u een minnelijke schuldregeling in gang zetten. Wallet Support onderhandelt met uw schuldeisers over een betalingsregeling en zal zorgen dat de betalingen hiervan binnen het budgetbeheer worden nagekomen.

Contact

Omdat het in situaties met schulden belangrijk is dat er snel gehandeld kan worden vindt u bij Wallet Support geen wachttijden en kunnen wij het intakeproces binnen enkele dagen regelen. 

Wacht niet langer met het uitstellen van uw financieel gezonde toekomst en neem vandaag nog contact met ons op!