Schulden

Door schulden uitzichtloos?

Wij weten allemaal dat schulden niet vanzelf zijn ontstaan. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden kun je in een situatie terecht komen waarbij het voor jou niet meer haalbaar is te voldoen aan al de betalingsverplichtingen. Soms is er sprake van onverstandig handelen en weet je dat er eerder ingegrepen had moeten worden. Maar dat moment ben je waarschijnlijk al gepasseerd.

Als de financiële situatie voor jou niet meer te overzien is en je probeert het ene gat met het andere te vullen dan is het lastig om zelf structureel een oplossing te vinden.

Gevolgen

Het kan zijn dat deurwaarders beslag gaan leggen, de inboedel verkocht gaat worden of de woning ontruimd. Al deze zaken maken jouw leven minder fijn en gemakkelijk. 

Oplossing

Als je te maken hebt met problematische schulden is dat ontzettend stressvol. Bij Wallet Support begrijpen wij dat volkomen en wij begrijpen ook dat je zo’n situatie zelf niet meer kan overzien. Wij adviseren dan ook dat iedereen in deze situatie professionele hulp zoekt!

De situatie voelt voor jou misschien uitzichtloos maar dat is het niet. Er is altijd een oplossing om jouw financiële situatie te verbeteren! Samen met een professionele hulpverlener is het mogelijk om hier uit te komen. 

Wallet Support helpt je hier graag bij. Door middel van het inzetten van budgetbeheer kunnen wij voor jou een minnelijke schuldregeling in gang zetten. Wallet Support onderhandelt met de schuldeisers over een betalingsregeling en zal zorgen dat de betalingen hiervan binnen het budgetbeheer worden nagekomen.

Contact

Omdat het in situaties met schulden belangrijk is dat er snel gehandeld kan worden vind je bij Wallet Support geen wachttijden en kunnen wij het intakeproces binnen enkele dagen regelen. 

Wacht niet langer met het uitstellen van jouw financieel gezonde toekomst en neem vandaag nog contact met ons op! Vul het contactformulier in op de website.