Hypotheekachterstand

Hypotheekachterstand, wat nu?

U heeft een hypotheekachterstand en u weet niet wat u moet doen? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing die bij u past. Wij werken in geheel Noord-Holland en Zuid-Holland.

Het kan gebeuren dat u door omstandigheden een aantal keer uw hypotheek niet heeft kunnen betalen, bijvoorbeeld door een loonbeslag en oplopende schulden. Of u nu een hypotheekachterstand bij de Rabobank, ING, Obvion, ABN AMRO of een andere bank hebt, wij helpen u graag om de juiste afspraken te maken en samen met u te zoeken naar een oplossing.

Wat levert Wallet Support bij hypotheekachterstand?

Graag helpen wij u persoonlijk bij het oplossen van uw hypotheekachterstand. Dit doen wij middels de stappen zoals hieronder staat uitgelegd.

  1. Schulden inventarisatie – Hoe hoog is uw hypotheekachterstand en zijn er nog andere schulden waar rekening mee gehouden moet worden?
  2. Aflossingsplan en overleg  – Wij maken een plan om uw achterstand op te lossen en bespreken deze met u. Tevens laten wij een betrouwbare hypotheek specialist meekijken voor een passende oplossing. 
  3. Betalingsregelingen treffen – Met uw hypotheek verstrekker en eventuele andere schuldeisers nemen wij contact op voor het treffen van een regeling. Indien gewenst kan onze hypotheek specialist ook kijken naar andere stappen zoals oversluiting van uw hypotheek tegen betere voorwaarden.
  4. Financieel beheer – Wij helpen u om uw schulden maandelijks af te lossen en te werken naar een financieel prettig en leefbare situatie. Wij raden u daarom ook aan om bij ons hiervoor in budgetbeheer te gaan voor een optimaal resultaat.

Hoe kunnen wij helpen bij uw hypotheekachterstand?

Wij hebben persoonlijk contact en het zoeken naar een realistische ohypotheekachterstandplossing met persoonlijk advies voor u is ons belangrijkste doel! 

Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid – uw situatie is bij ons in veilige handen
  • Persoonlijke benadering – elke situatie is anders
  • Rust en stabiliteit – een helder financieel overzicht en duidelijke communicatie
  • Snel & accuraat – geen wachttijden en snel resultaat

Contact met Wallet Support

Graag bespreken wij uw situatie en bekijken samen met u de mogelijkheden!

U kunt vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of bellen met Jacoba Wallet via 023-302 01 22. 

Kosten hulp bij hypotheekachterstand

U betaalt een bedrag aan opstartkosten en een uurtarief indien u kiest voor budgetcoaching of opstartkosten en een vast bedrag per maand indien u kiest voor budgetbeheer. Wilt u een vrijblijvende indicatie voor uw situatie dan kunt u dit uiteraard bij ons opvragen.

Belangrijkste trefwoorden van deze pagina zijn: hypotheek, hypotheekachterstand, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam