Hypotheekachterstand

Hypotheekachterstand, wat nu?

Je hebt een hypotheekachterstand en je weet niet wat je moet doen? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing die bij je past. Wij werken in geheel Noord-Holland en Zuid-Holland.

Het kan gebeuren dat je door omstandigheden een aantal keer je hypotheek niet heeft kunnen betalen, bijvoorbeeld door een loonbeslag en oplopende schulden. Of je nu een hypotheekachterstand bij de Rabobank, ING, Obvion, ABN AMRO of een andere bank hebt, wij helpen je graag om de juiste afspraken te maken en samen met jou te zoeken naar een oplossing.

Wat levert Wallet Support bij hypotheekachterstand?

Graag helpen wij je persoonlijk bij het oplossen van de hypotheekachterstand. Dit doen wij middels de stappen zoals hieronder staat uitgelegd.

  1. Schulden inventarisatie – Hoe hoog is je hypotheekachterstand en zijn er nog andere schulden waar rekening mee gehouden moet worden?
  2. Aflossingsplan en overleg  – Wij maken een plan om je achterstand op te lossen en bespreken deze met jou. Tevens laten wij een betrouwbare hypotheek specialist meekijken voor een passende oplossing.
  3. Betalingsregelingen treffen – Met je hypotheek verstrekker en eventuele andere schuldeisers nemen wij contact op voor het treffen van een regeling. Indien gewenst kan de hypotheek specialist ook kijken naar andere stappen zoals oversluiting van je hypotheek tegen betere voorwaarden.
  4. Financieel beheer – Wij helpen je om je schulden maandelijks af te lossen en te werken naar een financieel prettig en leefbare situatie. Wij raden je daarom ook aan om bij ons hiervoor in budgetbeheer te gaan voor een optimaal resultaat.

Hoe kunnen wij helpen bij uw hypotheekachterstand?

Wij hebben persoonlijk contact en het zoeken naar een realistische ohypotheekachterstandplossing met persoonlijk advies voor jou is ons belangrijkste doel!

Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid – jouw situatie is bij ons in veilige handen
  • Persoonlijke benadering – elke situatie is anders
  • Rust en stabiliteit – een helder financieel overzicht en duidelijke communicatie
  • Snel & accuraat – geen wachttijden en snel resultaat

Contact met Wallet Support

Ben je benieuwd wat Wallet Support voor jou kan betekenen? Neem dan contact op! Vul het contactformulier in op de website.

Kosten hulp bij hypotheekachterstand

Je betaalt een bedrag aan opstartkosten en een uurtarief indien je kiest voor budgetcoaching of opstartkosten en een vast bedrag per maand indien je kiest voor budgetbeheer. Wil je een vrijblijvende indicatie voor jouw situatie dan kun je dit uiteraard bij ons opvragen.

Belangrijkste trefwoorden van deze pagina zijn: hypotheek, hypotheekachterstand, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam