Verslaving

Het kan gebeuren dat u een verslavingsprobleem hebt (o.a. alcohol, cannabis, cocaïne, gokken en gamen) waardoor het voor u lastig is om rond te komen. Het in standhouden van een verslaving kost vaak veel geld en in veel gevallen wordt het een onhoudbare situatie om de vaste lasten te blijven betalen.

Behandeling

Een behandeling van de verslaving door een professionele hulpverlenende instantie is natuurlijk de allereerste en belangrijkste stap! Er zijn verschillende organisaties waar u terecht kunt om hiervoor in behandeling te gaan.

Vaak is het erg fijn om naast de behandeling ook uw financiële zaken weer op orde te krijgen. Financiële problemen bezorgen vaak stress en onrust en dat is juist heel nadelig in een behandeling om van uw verslaving af te komen. Het kan uw herstel letterlijk in de weg staan. 

Oplossing

Bij Wallet Support raden wij aan om, naast uw hulpverlening voor uw verslaving, in budgetbeheer te gaan om uw financiële situatie weer op orde te krijgen. Sommige organisaties kunnen dit ook naast het hulpverleningstraject verplichten.

Wat houdt budgetbeheer in?

Budgetbeheer houdt in dat iemand uw geld beheert en dit volgens een vastgesteld budgetplan beheert waardoor u niet meer uitgeeft dan u ontvangt. Dit budgetplan stellen wij met u samen en is altijd op maat gemaakt voor uw persoonlijke situatie.

Met budgetbeheer komt er rust in uw financiële situatie en worden er (nieuwe) schulden voorkomen. Binnen korte tijd krijgt u rust en overzicht over uw situatie en heeft u zekerheid dat uw vaste lasten (en eventuele aflossingen) betaald worden.

Contact

Bent u benieuwd wat Wallet Support als budgetbeheerder voor u kan betekenen? Neem dan contact op! Vul vrijblijvend het contactformulier in of bel op 0252 503 716