Over ons

Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk bij Wallet Support. Het is belangrijk dat u zich vertrouwd voelt bij uw budgetheerder of budgetcoach en natuurlijk de organisatie zelf. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij uw privacy waarborgen en zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Met elkaar kunnen we voor iedereen een financieel gezonde toekomst creëren!

Wie is Wallet Support

Ik ben Jacoba Wallet, eigenaar en oprichter van Wallet Support. Na de afronding van mijn opleiding bij Learncare Academy ben ik gestart met Wallet Support in 2015.

Jacoba Wallet

Door middel van financiële coaching en/of budgetbeheer wil ik graag mijn steentje bijdragen om mensen weer financieel op het goede pad te krijgen en/of te houden! Persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid vind ik erg belangrijk. Het is mijn passie om structuur aan te brengen in een onoverzichtelijke situatie. Mensen na een periode weer schuldenvrij en financieel zelfredzaam te krijgen is een mooi doel waar ik altijd naar zal streven.

Het mooie aan het werk als budgetcoach is het persoonlijke contact met de cliënten. Het naar elkaar omzien in onze maatschappij komt in dit vaak heel dichtbij. Naast de dienstverlening op financieel gebied bouw je in korte tijd vaak een fijne relatie op met de cliënten. Voor mij persoonlijk ook het mooie dit vak!

Ik ben voornamelijk werkzaam als budgetbeheerder en budgetcoach in de regio’s Haaglanden, Rijn- Duin en Bollenstreek, Haarlem en Amsterdam maar eventueel ook daar buiten als dat nodig is.

Wilt u al kort kennismaken? Kijk dan naar het onderstaande filmpje!Bent u benieuwd wat Wallet Support voor u kan betekenen? Neem dan contact op!

Wallet Support Video – Jacoba Wallet Wallet Support from Cool Vision on Vimeo.