Over ons

Een persoonlijke aanpak is wat werkt en wat erg belangrijk is bij financiële begeleiding!

Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in je financieel coach of financieel beheerder en natuurlijk de organisatie zelf. Bij Wallet Support kun je ervan verzekerd zijn dat ik de privacy waarborg en zorgvuldig met gegevens omga.

Maar wie is Wallet Support dan eigenlijk?

Ik ben Jacoba Wallet, eigenaar en oprichter van Wallet Support. Na de afronding van mijn opleiding ben ik gestart met Wallet Support in 2015.

Samen met mensen werken aan een gezonde financiële situatie is mijn passie. Door middel van coaching en/of financieel beheer werk ik met de cliënt toe naar financiële zelfredzaamheid.

Persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid vind ik erg belangrijk. Financiële begeleiding draait om vertrouwen en samenwerking.

Voor mij is het persoonlijke contact met mijn cliënt erg belangrijk. Het werk kent veel delicate vlakken waardoor het ook voor de cliënt van uiterst belang is dat hij/zij weet dat je verhaal en je situatie veilig is bij je hulpverlener. Ik ga hierin graag een stapje verder en investeer echt in deze momenten. Mijn ervaring leert dat dit zich echt terugbetaald in een tevreden cliënt en dat is goud waard! Niet zozeer om mijn bedrijf gezond te houden maar omdat het mensenwerk is en ieder mens het echt waard is om deze aandacht te krijgen.

Financiële coaching is voor mij niet alleen maar werken aan een gezonde financiële situatie maar gaat veel dieper in mijn beleving. Ik kijk graag door alle hokjes van onze samenleving heen om zo ieder mens van waarde te laten zijn.

Ik ben voornamelijk werkzaam als coach en financieel beheerder in de regio’s Haaglanden, Rijn- Duin en Bollenstreek, Haarlem en Amsterdam maar eventueel ook daarbuiten als dat nodig is en de afstand geen problemen geeft.

Graag ben ik ook organisaties van dienst. Benieuwd wat Wallet Support voor je organisatie kan betekenen? Ik ga graag met in gesprek! Bellen: 06-11911598 of mailen: info@walletsupport.nl.