Over ons

Een persoonlijke aanpak is wat werkt en wat erg belangrijk is bij financiële begeleiding!

Het is belangrijk dat u zich vertrouwd voelt bij uw budgetbeheerder of financieel coach en natuurlijk de organisatie zelf. Bij Wallet Support kunt u ervan verzekerd zijn dat wij uw privacy waarborgen en zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Maar wie is Wallet Support dan eigenlijk?

Ik ben Jacoba Wallet, eigenaar en oprichter van Wallet Support. Na de afronding van mijn opleiding ben ik gestart met Wallet Support in 2015.

Door middel van financiële coaching en/of budgetbeheer draag ik graag mijn steentje bij op mensen weer financieel op het goede pad te krijgen en te houden!

Persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid vind ik erg belangrijk. Financiële begeleiding draait om vertrouwen en samenwerking. Het is mijn passie om structuur aan te brengen in een onoverzichtelijke en soms uitzichtloze situatie. Het is natuurlijk ontzettend fijn als mensen na een bepaalde periode weer schuldenvrij zijn. Financiële zelfredzaamheid is een mooi doel waarin ik altijd zal streven samen met de cliënt zodat, indien gewenst, ieder weer op eigen benen kan staan en weer zelf de financiële zaken kan oppakken. Als dat niet mogelijk of niet wenselijk is dan is het natuurlijk ook mogelijk om in een schuldenvrije positie in budgetbeheer te blijven.

Het mooie aan het werk als financieel coach is het persoonlijke contact met de cliënten. Het naar elkaar omzien in onze maatschappij komt in dit vak heel dichtbij en dat is vaak veel breder dan alleen de financiële begeleiding. Naast de dienstverlening op financieel gebied bouw je in korte tijd vaak een fijne relatie op met de cliënten.

Ik ben voornamelijk werkzaam als budgetbeheerder en financieel coach in de regio’s Haaglanden, Rijn- Duin en Bollenstreek, Haarlem en Amsterdam maar eventueel ook daar buiten als dat nodig is.

Wilt u al kort kennismaken? Kijk dan naar het onderstaande filmpje!Bent u benieuwd wat Wallet Support voor u kan betekenen? Neem dan contact op!

Wallet Support Video – Jacoba Wallet Wallet Support from Cool Vision on Vimeo.