Ervaringen van klanten

Heb je ervaring met de dienstverlening van Wallet Support en wil je hierover iets delen? Laat dan een review achter en klik op de onderstaande button.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wallet Support
Average rating:  
 24 reviews
 by Claudette

Na een heftige periode waarin in echt niet meer zag hoe ik uit de schulden moest komen ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik heb weleens eerder hulp gezocht maar heb nooit de stap genomen om hiermee verder te gaan. Nu twee banen naast elkaar met mijn gezin mij echt ging opbreken wist ik dat het zo niet langer kon. Ik ben nu al een paar maanden gestart met budgetbeheer en dat had ik veel eerder moeten doen. Jacoba luistert en denkt mee over wat het beste past in mijn leven. Het voelt heel fijn om niet alles meer alleen toe hoeven doen en te weten dat ik over een tijdje schuldenvrij kan zijn. Ook de post durf ik weer open te maken en ik zie de toekomst echt weer wat beter tegemoet. Niet twijfelen, gewoon doen!

 by Pieter

Ik vind het fijn om mijn administratie uit handen te geven. Zo kan ik mijn focus houden op mijn bedrijf en hoef ik mij om heel veel administratieve zaken geen zorgen te maken doordat Wallet Support mijn budgetbeheer regelt. In het verleden liet ik vaak de post liggen omdat ik te moe was om dit in de avond nog op te pakken maar gelukkig kan ik dat nu gewoon doorgeven en zorgen dat die dingen worden opgepakt. Zo kom ik niet meer in de problemen en krijg ik geen achterstanden meer.

 by Melanie
Voor iedereen

Jacoba zei dat budgetbeheer echt voor iedereen kan zijn en ik vond dat best een gek idee. Maar ik merk dat het echt zo is. Ik had niet veel achterstanden maar toch had ik daar al veel stress van en kon ik niet meer genieten van het leven. Nu ik schuldenvrij ben blijf ik ook lekker in budgetbeheer want het geeft mij zoveel rust en een goed gevoel. Ik kan Jacoba gewoon altijd vragen om te helpen als er iets is en het is echt mijn stok achter de deur om niet alles op te maken wat ik heb. Ik kan het iedereen echt aanraden, ook als je geen schulden (meer) hebt!

 by Stefan
Budgetbeheer

Ik had er een lange tijd een flinke rommel van gemaakt en wilde mijn post ook niet meer openmaken. Ik vond het een hele stap om te kiezen voor budgetbeheer maar Jacoba gaf mij veel vertrouwen. Na het eerste gesprek was ik al heel erg opgelucht. Nu kan ik weer genieten van het leven. Wel moeilijk om mij soms aan het plan te houden maar ik weet waar ik het voor doe. Ik wil nooit meer zoveel stress van mijn schulden.

 by Naomi
Rust in mijn hoofd en weer verder

In de Coronatijd heb ik echt ervaren hoe belangrijk het is om mijn zaken financieel op orde te hebben. Door mijn werk als ZZPer had ik problemen om mijn inkomsten goed op de rit te houden in die tijd en kwam ik natuurlijk tekort na een bepaalde periode. Gelukkig kon ik bij Jacoba terecht en hebben we weer alles inzichtelijk en goede regelingen kunnen treffen voor de achterstanden die ik heb opgelopen. Nu heb ik weer rust in mijn hoofd en kan ik weer goed verder met mijn eigen werk. Voorlopig blijf ik in budgetbeheer omdat ik daar een heel fijn gevoel bij krijg dat er met mij meegedacht wordt en de zaken worden opgepakt en gecontroleerd.

 by Bas

Na jaren al problemen te hebben gehad met mijn financiën in mijn vorige relatie en ook een WSNP traject bij de gemeente was ik een tijdje geleden weer in de problemen geraakt. Ik durfde mijn post niet meer open te maken en heb mijn kop weer in het zand gestoken. Heel stom, maar ik durfde niet. Toen heb ik contact gezocht met Wallet Support en dat gaf in korte tijd weer zoveel rust voor mij. Nu zijn we al een jaar onderweg met elkaar en ik zie echt weer een fijne toekomst zonder zorgen voor me. Bij twijfel dus altijd bellen en stappen nemen want het is zonde om hierover zoveel stress te hebben!

 by Joris

Na een tijd van bewindvoering via de gemeente en een schuldentraject ben ik bij Wallet Support gekomen. Ik was bang om opnieuw de fout in te gaan als ik zelf weer mijn geldzaken moest doen. Toen het WSNP traject was afgelopen heb ik gekozen om vrijwillig in budgetbeheer te gaan zonder schulden. Ik ben daar nog elke dag heel blij mee. Ik heb zekerheid dat ik geen betalingen mis en kom niet meer in de problemen door mij eigen stomme fouten om teveel geld op te maken. Ik kan het iedereen aanraden, het geeft veel rust en zekerheid!

 by Simon

Ik ben bij Wallet Support gekomen met een hele grote stapel schulden. Hierdoor had ik veel stress en overzag ik het allemaal niet meer. De stap om in budgetbeheer te gaan was best een ding maar toen ik eenmaal de intake achter de rug had heeft het mij enorm opgelucht dat er ook oplossingen zijn voor mijn schulden. Samen hebben wij duidelijke afspraken gemaakt en heeft Wallet Support alles geregeld met mijn schuldeisers. Ik ben op dit moment bijna schuldenvrij en kan weer genieten van mijn leven.

 by Inigo Schimmel
Hele goede ervaring

Voor degene die rust in hun financiën willen hebben is dit de oplossing. Altijd accuraat en goede service! Geen probleem is te gek en zij hebben van alles wel gehoord. In alle eerlijkheid moet ik er wel bij vertellen dat je ook bereid moet zijn om je beheer op te geven, dat was bij mij meer het probleem. Ondanks dat heb ik, voor de tijd dat ik daar was, een uitstekende service geleverd gekregen en verdienen meer. Bedankt voor alles!

 by Tanja
Goede deskundige hulp

Alle complimenten voor Wallet Support. Ik leerde Jacoba via andere mensen kennen. Het budgetbedrijf waar ik destijds zat, hield er door persoonlijke omstandigheden mee op en werd over gedragen aan Jacoba.
Best een stap, vond ik, omdat je aan de andere mensen al een paar jaar gewend was. Dus het was eerst even wennen aan elkaar. maar al snel was het ijs gebroken en heb ik Jacoba als een eerlijke, deskundige vakvrouw mogen leren kennen. Ze is oprecht, heeft het beste met je voor en bespreekt alles met je. Er is veel mogelijk, maar het is ook belangrijk, dat je zelf laat zien dat je verder wilt. En dus ook dingen kunt laten die niet gaan. Je werkt met elkaar naar een gezonde financiële toekomst.
Je hebt zelf geen zorgen meer en alles word prima geregeld. De lijnen zijn kort en als je een vraag hebt word deze snel opgepakt.
Dus schroom niet om bij Wallet support aan te kloppen, als je de financiën even niet meer ziet zitten. Je word er goed ontvangen en in welke situatie je ook zit, je wordt er goed geholpen.
Complimenten Jacoba en Veronique, ga zo door!! Ik hoop, dat jullie nog veel mensen mogen helpen, zoals jullie mij geholpen hebben.
Jullie zijn Kanjers!!!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»