Zakelijk

Zelfstandig Ondernemer

Ben jij een zelfstandig ondernemer met een passie voor je vak maar heb je geen klik met je administratie? Of ben je misschien iets teveel bruto = netto gaan uitgeven?

Je bent niet alleen maar het is wel noodzakelijk dat je hierin stappen gaat ondernemen!

Vaak kloppen zelfstandig ondernemers aan bij Wallet Support met een onoverzichtelijke administratie, betalingsachterstanden, Belastingschulden etc. Ook hierin kan Wallet Support helpen en zorgen dat alles weer overzichtelijk is, je facturen netjes door jou ook betaald worden en jij je weer kunt richten op je kwaliteiten en je passie.

Bent je benieuwd wat Wallet Support voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in op de website!

Werkgevers

Een medewerker met financiële problemen en/of loonbeslag? Als financieel coach kunnen wij de medewerker helpen om nieuwe vaardigheden te leren en inzicht te krijgen in de financiële situatie.

De medewerker kan leren hoe hij of zij met geld moet omgaan en zo de financiën weer op een rijtje te krijgen. Dit geeft rust in de situatie en de medewerker zal zich vaak weer kunnen focussen op de dagelijkse arbeid.

Ben je benieuwd wat Wallet Support voor je bedrijf en voor je medewerkers kan betekenen? Kijk dan verder op deze pagina.