Budgetbeheer en Budgetcoaching Katwijk

Budgetbeheer_budgetcoaching_KatwijkBent u woonachtig in Katwijk en kunt u financiële hulp gebruiken? Bij Wallet Support bent u aan het juiste adres! Wallet Support biedt verschillende diensten, zoals onder andere budgetbeheer en budgetcoaching, aan om u op financieel vlak te kunnen ondersteunen. Bent u ook toe aan financiële rust en overzicht, heeft u schulden en lukt het nu niet om dit zelf voor elkaar te krijgen dan help ik u graag! Wallet Support biedt verschillende mogelijkheden om u weer op weg te helpen naar een financieel gezonde toekomst. Hieronder in het kort een drietal mogelijkheden voor u:

Budget scan Katwijk

Bij de budget scan bent u niet gebonden aan een coaching traject maar kijken we samen naar uw inkomsten en uitgaven en stellen we een budgetplan op. Uiteraard bekijken we waar we kunnen besparen en/of uw inkomen kunnen verruimen. Na afloop heeft u handige tools om uw administratie op orde te houden en weet u waar u op moet letten om in de toekomst het overzicht te behouden. Lees meer!

Budgetcoaching Katwijk

Bij budgetcoaching lopen we dezelfde stappen door als bij de budget scan maar gaan we wat dieper op de zaken in en kijken we ook waar de valkuilen liggen zodat de ontstane problemen voorkomen kunnen worden in de toekomst. Door middel van coaching gaat u inzicht krijgen in uw financiële huishouding en bent u na afloop van het traject in staat om uw financiën helemaal zelf bij te houden. Heeft u schulden en wilt u dit graag zelf oplossen? Ook hier kunnen we samen een plan van aanpak voor opstellen. Lees meer!

Budgetbeheer Katwijk

Als u (tijdelijk) uw financiën zelf niet kunt of wilt beheren of u heeft (problematische) schulden dan kan budgetbeheer een oplossing zijn! Bij budgetbeheer worden uw inkomsten en uitgaven beheert door de budgetbeheerder. U bent gegarandeerd van betaling van uw vaste lasten, wordt er gespaard en worden eventuele schulden afgelost. Lees meer! Voor schulddienstverlening kunt u, als u woonachtig bent in Katwijk, ook terecht bij de gemeente. Het loket Zorg en Welzijn van de Gemeente Katwijk kan u ook specifieke oplossingen bieden. Kijk eens op de website door middel van deze link. Wellicht kunt u deze informatie in uw situatie goed gebruiken. Wist u dat er ook een Budget Informatie Punt (BIP) is van de Gemeente?! Hier kunt u terecht voor verschillende vragen m.b.t. geldzaken, budgetteren, schulden etc. Benieuwd? Kijk eens op deze pagina. Wilt u zeker weten of dat echt noodzakelijk of wilt u het toch liever zelfstandig oplossen? Dan kan Wallet Support u ook eerst inzicht geven in de situatie alvorens u bij de Gemeente Katwijk aanklopt. Is uw interesse gewekt? Bent u op zoek naar een gecertificeerd budgetbeheerder of budgetcoach in Katwijk? Neem dan contact op! Vul het contactformulier in of bel op 0252-503716. Trefwoorden van deze pagina zijn: Budgetbeheer Katwijk, Budgetcoaching Katwijk