Hoge schulden? Een oplossing is dichterbij dan je denkt!

Hoge schulden? Een oplossing is dichterbij dan je denkt!

Door allerlei omstandigheden kan het je gebeuren dat je in de loop van de jaren hoge schulden hebt opgebouwd, om welke reden dan ook. Waarschijnlijk wist je wel dat het niet lekker ging financieel en heb je de moed, kracht en middelen er niet voor gehad om er mee aan de slag te gaan. Heel vervelend maar weet dat er altijd een oplossing is!

Oplossing

De oplossing ligt namelijk grotendeels bij jezelf! Het begint namelijk allemaal bij de stap om er mee aan de slag te gaan of om hulp te zoeken om het financiële probleem samen met jou op te lossen. Bij Wallet Support begrijpen we dat dit een hele moeilijke keuze kan zijn maar het is wel de weg naar een financieel gezonde toekomst!

 

Hoe?

Hoge schulden kunnen ook opgelost worden. Het is natuurlijk belangrijk dat je maandelijks een inkomen hebt en dat je uitgaven lager zijn dan je inkomen zodat er ruimte overblijft om af te lossen. Als je voldoende ruimte hebt om je schulden zelf af te lossen met het geld wat maandelijks over blijft dan kun je zelf de stap nemen om al je schuldeisers een voorstel te doen met een maandelijks aflossingsbedrag.

 

Budgetbeheer

Vind je dit lastig of zie je er enorm tegenop dan kun je ook door middel van budgetbeheer deze taak door je budgetbeheerder laten doen. Je budgetbeheerder neemt dan voor een bepaalde periode je financiën over en zorgt dat er aflossingen afgesproken en nagekomen worden met de schuldeisers. Ook de betalingen van je vaste lasten e.d. worden dan voor je geregeld. Bij Wallet Support helpen we je hier graag bij! Meer info vind je hier!

 

Schulddienstverlening

Heb je maandelijks echt te kort om je hoge schulden af te lossen met het inkomen wat je maandelijks hebt dan kun je altijd de stap maken naar de gemeentelijke schulddienstverlening. Zo’n traject voelt misschien voor jou als een hele grote stap maar als er geen andere mogelijkheid is dan is dit misschien de enige weg naar een schuldenvrije toekomst!

Schroom niet om de stap te nemen om je financiële probleem op te lossen! Maak die post open, beantwoord de brieven en mails van de schuldeisers en ga ervoor! Als je je inzet voor 100% dan ligt er voor jou ook een mooie financiële toekomst te wachten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *